Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1,5 tsp | Ingefära Malen | |
1 tsp | Kardemumma Mald | |
2 tbsp | Citron | |
1 tsp | Nejlikor Malda | |
100 g | Smör | |
3 tbsp | Yoghurt Naturell | |
1 dl | Florsocker | |
100 g | Sötmandel Naturell | |
2 tsp | Kanel | |
5 pc. | Ägg |
Smält smöret.
Vispa äggulorna luftiga i en skål och tillsätt den malda mandeln, smöret, kryddorna och florsockret och blanda till en kräm.
Vispa äggvitorna tillsammans med citronsaften till ett riktigt fast skum i en annan helt ren skål.
Vänd sedan ihop innehållet i de båda skålarna och häll smeten i en smord 24 cm form, gärna springform.
Grädda i 175 grader i 15-20 minuter.
Låt stå svalt i minst en timme.
1 Kardemumma Malen 28g Santa Maria
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant