Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
150 g | Körsbärstomater | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 dl | Persilja - färsk | |
20 g | Smör | |
1 pc. | Citron | |
400 g | Penne | |
1 clove | Vitlök | |
400 g | Fiskpinnar | |
1 pc. | Gul lök | |
200 g | Fryst Bladspenat | |
1 krm | Salt |
Tina spenaten om den är fryst. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Värm fiskpinnarna 10-12 minuter vid 225º C i ugnen. Dela körsbärstomaterna.
Låt spenaten småfräsa och bli mjuk i lite smör tillsammans med hackad lök. Smaka av med salt och peppar. Låt pastan rinna av och blanda med spenat- och lökblandningen.
Gremolata: Finhacka persilja. Borsta och skölj citronen noga och riv enbart det gula på skalet. Blanda rivet citronskal skal med persilja och pressad vitlök.
Skär bort det vita skalet på citronen och skär i tunna skivor. Dela varje citronskiva i mindre bitar.
Servera fiskpinnarna på pastan och strö över gremolatan. Garnera med bitar av citron och tomathalvor.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Pasta Penne Rigate 500g Garant
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt