Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 dl | Linfrö Helt | |
1 tsp | Kardemumma Mald | |
3 tbsp | Honung Flytande | |
2 dl | Havregryn | |
80 g | Växtbaserat pålägg | |
0,5 dl | Solroskärnor Naturella | |
1 krm | Flingsalt | |
4 tbsp | Riven kokos | |
4 slice | Knäckebröd | |
1 L | Havregurt naturell | |
1 pc. | Banan | |
0,5 dl | Russin | |
2 tbsp | Rapsolja | |
200 g | Blåbär Fryst | |
1 krm | Kanel Malen |
Granola: Rosta havregryn, solrosfrön, linfrön och riven kokos i olja i en stekpanna tills de fått fin färg.
Sänk värmen och addera honung, en nypa flingsalt och kardemumma. Rör runt och stek tills granolan är torkad och gyllene. Blanda i russin.
Låt bären tina i rumstemperatur eller micra dem försiktigt. Blanda med lite honung och en nypa kardemumma.
Häll upp yoghurt i skålar, toppa med bären och granolan.
Bre påmackan på knäckebröden. Skiva bananen tunt och placera på mackan. Strö över kanel.
För att klara kraven i One Planet Plate:
Välj ekologiskt certifierade blåbär, havregryn, riven kokos, rapsolja, russin, banan och knäckebröd.
Photo:
Julia Thielen
1 Kardemumma Malen 28g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Blåbär Frysta 500g Magnihill