Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Smör | |
0,5 tsp | Salt | |
600 g | Fläskkarré Skivor | |
1 tsp | Olivolja | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
Potatis- och morötter | ||
400 g | Potatis Fast | |
300 g | Vanliga morötter | |
1 tsp | Flingsalt | |
1 tbsp | Olivolja | |
Parmesankräm | ||
100 g | Parmesanost | |
2 dl | Yoghurt för Matlagning | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 krm | Salt | |
Sallad | ||
2 tsp | Olivolja | |
1 tsp | Vinäger | |
0,5 pc. | Isbergssallat | |
0,5 pc. | Gurka |
Sätt ugnen på 200 grader.
Potatis- och morötter: Skala och skiva potatis och morot tunt. Använd en mandolin om du har. Lägg skivorna på en ugnsplåt och ringla över olja och salt efter smak. Blanda runt ordentligt med händerna och sätt in i ugnen i ca 25 min.
Parmesankräm: Finriv parmesanosten och blanda med yoghurten. Smaka av med salt och peppar.
Sallad: Skölj sallad och gurka. Skär salladen i mindre bitar och skär gurkan i skivor. Blanda samman och ringla över lite olja och vinäger.
Salta och peppra karréskivorna efter smak. Hetta upp en stekpanna med lite smör och olja och stek köttet på båda sidor på medelhög- till hög värme tills de är helt genomstekta.
Servera kotletterna med potatis- och morotsslantar, sallad och parmesankräm.
Näringsvärde: 605 KCAL 49 G PROTEIN 26 G FETT 41 G KOLHYDRATER
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt