Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Nejlikor Malda | |
0,5 dl | Standardmjölk | |
50 g | Majsmjöl | |
55 g | Majsstärkelse | |
3 pc. | Ägg | |
180 g | Farinsocker | |
1 tsp | Ingefära Malen | |
1,5 tsp | Bakpulver | |
2 tsp | Kardemumma Mald | |
1 tsp | Fiberhusk | |
1 tbsp | Vaniljsocker | |
1 tsp | Kanel Malen | |
75 g | Smör | |
40 g | Mandelmjöl |
Värm ugnen till 200 grader.
Vispa ägg och farinsocker pösigt med elvisp, det tar ca 5 minuter.
Smält smöret.
Vispa ner samtliga ingredienser i ägg- och sockerblandningen, inklusive smöret.
Häll smeten i en smord sockerkaksform och grädda i ca 40 minuter.
Låt kakan svalna.
Pepparkakstårta: Grädda kakan i en rund form och dela den sedan på mitten, fyll med rårörda lingon och täck tårtan med vispad grädde. Dekorera med lingon och marsipanfigurer och servera som en tårta!
1 Kardemumma Malen 28g Santa Maria