Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Gul lök | |
1 tsp | Nejlikor Malda | |
1 pc. | Apelsin | |
600 g | Ryggbiff | |
0,5 dl | Persilja - färsk | |
1 tsp | Salt | |
1 tbsp | Kalvfond Buljong | |
2 tbsp | Flytande Smör | |
1 dl | Sötmandel Spån | |
2,5 dl | Vispgrädde |
Strimla köttet. Skala och hacka löken. Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stor stekpanna. Rör i löken, salta och peppra. Rör i apelsinskal och -saft, kryddnejlika, fond och grädde. Låt koka ca 5 min. Strö över mandelspån och persilja. Servera t ex med pressad potatis och brysselkål.
1 Svartpeppar Grovmalen 34g Santa Maria
1 Apelsin EKO "Navelinas" Klass1
2 Ryggbiff med Kappa Skivad Smak av Gotland
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt