Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Torsk | ||
600 g | Torskfilé | |
1 tsp | Salt | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Smör | |
Tillbehör | ||
1 kg | Potatis Fast | |
200 g | Citron | |
300 g | Gröna Ärtor Frysta | |
Dilldipp | ||
0,5 pc. | Dill - färsk | |
0,25 tsp | Salt | |
1 tbsp | Citron | |
0,5 pc. | Gurka | |
200 g | Yoghurt för Matlagning | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Tvätta och koka potatisen.
Dilldipp: Finhacka dillen och skär gurkan i små kuber. Blanda med yoghurten och smaka av med citronsaft, salt och svartpeppar.
Kolla så att det inte är några ben i fisken och krydda sedan med salt och peppar. Stek torskbitarna i en panna med lite smör.
Värm ärtorna i lite vatten i en kastrull på spisen.
Servera den stekta torsken med dilldipp, färskpotatis, citronklyftor och ärtor.
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria