Skip to main content
Lättstekt torsk med dilldip, potatis och ärtor
Mathem

Lättstekt torsk med dilldip, potatis och ärtor

30 minEasy
271,35 kr
4 portions 43,00 kr per portion
Lättstekt torsk med klassiska tillbehör som gröna ärtor, potatis och dilldipp är en riktig barnvänlig rätt.

Torsk
600 gTorskfilé
1 tspSalt
2 krmSvartpeppar Malen
1 tbspSmör
Tillbehör
1 kgPotatis Fast
200 gCitron
300 gGröna Ärtor Frysta
Dilldipp
0,5 pc.Dill - färsk
0,25 tspSalt
1 tbspCitron
0,5 pc.Gurka
200 gYoghurt för Matlagning
1 krmSvartpeppar Malen
Instructions
1

Tvätta och koka potatisen.

2

Dilldipp: Finhacka dillen och skär gurkan i små kuber. Blanda med yoghurten och smaka av med citronsaft, salt och svartpeppar.

3

Kolla så att det inte är några ben i fisken och krydda sedan med salt och peppar. Stek torskbitarna i en panna med lite smör.

4

Värm ärtorna i lite vatten i en kastrull på spisen.

Servera den stekta torsken med dilldipp, färskpotatis, citronklyftor och ärtor.