Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
250 g | Mango Fryst | |
600 g | Rödspättafile | |
1 pc. | Lime | |
1 dl | Riven kokos | |
150 g | Sugarsnaps | |
Från ditt skafferi | ||
1 pc. | Ägg | |
2 tbsp | Smör | |
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Salt | |
2 dl | Ris | |
2 krm | Svartpeppar |
Värm ugnen till 100 grader. Tina mangon.
Tillbehör: Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Mangosås: Mixa samman tinad mango och saft från en 1/2 lime till en slät sås. Smaka av med lite salt.
Spätta: Salta och peppra fisken efter smak. Vispa upp ägget i en djup tallrik. Häll kokosflingor i en annan tallrik. Vänd fisken först i ägget och sedan i kokosen. Lägg de panerade spättafiléerna på en skärbräda.
Hetta upp lite smör och olivolja i en stekpanna och stek spättafiléerna på båda sidorna så att de får en fin gyllenbrun stekyta. Lägg över dem på ett ugnssäkert fat och förvara i ugnen till servering.
Tillbehör: Skölj och skär sugar snaps på längden. Skölj och skär lime i klyftor.
Servera de kokospanerade spättafiléerna med mangosås, ris, sugar snaps och limeklyftor.
Näringsvärde: 579 kcal, 40 g protein, 19 g fett, 58 g kolhydrater
Photo:
Anna Winér
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria