Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Glasyr | ||
56 g | Daim | |
2 tbsp | Kakao | |
2 tbsp | Smör | |
1,5 dl | Florsocker | |
1 tbsp | Brygg- och kokkaffe | |
Kaka | ||
4 pc. | Ägg | |
3 tbsp | Kakao | |
100 g | Mörk Blockchoklad | |
200 g | Smör | |
3 dl | Strösocker | |
1 tsp | Vaniljsocker | |
3 dl | Vetemjöl | |
2 krm | Flingsalt |
Sätt ugnen på 175 grader.
Hacka chokladen. Smält smöret och rör i chokladen så den smälter.
Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och salt och vänd ner försiktigt i äggblandningen.
Tillsätt chokladsmöret och blanda runt försiktigt till en jämn smet.
Häll smeten i en smord springform. Grädda i mitten av ugnen. Varmluftsugn 15-20 min. Vanlig ugn 20-22 min.
Glasyr: Blanda alla ingredienser i en bunke över ett vattenbad tills du får en slät smet.
Bred ut över den svalnade kakan.
Hacka och strö över daim.
Photo:
Linnea Swärd
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant
1 Bakchoklad Mörk 70% 100g Garant
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt