Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Grillpinnar | |
200 g | Chokladkaka Ljus | |
300 g | Oreo | |
100 g | Färskost Naturell | |
125 g | Kristyr Vit, (1 st) |
Krossa 16 st OREO fint i en skål. Dela resterande 12 st i halvor till fladdermusvingar.
Smält chokladen över vattenbad.
Blanda naturell färskost och krossade kaksmulor väl och forma till 12 st bollar. Doppa 1 grillpinne (eller ett sugrör) i smält choklad och tryck in i mitten av varje boll. Placera bollen på bakplåtspapper och ställ i frysen i 10 min.
Doppa varje boll i återstående smält mjölkchoklad. Ställ tillbaka på bakplåtspapper. Fäst halva OREO kex, till vingar, på varje boll med hjälp av smält choklad.
Använd smält choklad och kristyr för att göra ögon och tänder mm. Ställ in i kylskåpet tills klubborna stelnat och låt de förvaras där. Släpp ut dem igen efter att solen har gått ner.