Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Melon Cantaloupe | |
2 tbsp | Parmesanost | |
80 g | Prosciutto | |
125 g | Körsbärskvisttomater | |
50 g | Basilika - fryst | |
4 pc. | Tortilla | |
0,5 pc. | Citron - Eko | |
250 g | Vaxbönor | |
150 g | Fetaost | |
65 g | Ruccolasallat | |
3 tbsp | Mascarpone |
Tina vaxbönorna och tvätta citronen noggrant.
Feta- och mascarponekräm: Mosa fetaosten och blanda med mascarpone, finriven parmesan, finrivet citronskal och basilika.
Skär prosciutton i mindre bitar.
Skiva cocktailtomaterna och skär melonen i små kuber.
Servering: Bred ut feta- och mascarponekrämen på de fyra tortillabröden och toppa sedan med ruccola, tomater, vaxbönor, melon och prosciutto.
Rulla ihop och njut!
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana