Skip to main content
Dillslungad pasta med kräftstjärtar
Mari Bergman

Dillslungad pasta med kräftstjärtar

15 minEasy
348,05 kr
4 portions 57,95 kr per portion
Smarrig skaldjurspasta med dill och spenat. Denna rätt slänger man ihop på en kvart!

2,5 dlVispgrädde
400 gKräftstjärtar
70 gFärsk bladspenat
0,5 tspSalt
100 gSoltorkade Tomater
1 tbspOlivolja
400 gSkruvpasta
1 pc.Gul lök
2 krmSvartpeppar Malen
0,5 pc.Dill - färsk
Instructions
1

Koka pastan enligt anvisning på paketet.

2

Skala och finhacka gul lök och strimla de soltorkade tomaterna.

3

Hetta upp en panna med lite olja. Fräs lök och tomat några minuter. Tillsätt grädde och låt det småputtra tills pastan är klar. Finhacka dillen, sila av kräftstjärtarna och skölj spenaten. Sila av pastan när den är klar och blanda ner i pannan. Tillsätt de övriga ingredienserna och smaka av med salt och peppar.

Näringsvärde: 581 KCAL 20 G PROTEIN 28 G FETT 60 G KOLHYDRATER

Photo:

Linnea Swärd