Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Olivolja | |
125 g | Körsbärstomater | |
120 g | Citron | |
0,5 pc. | Romansallat | |
0,5 tsp | Flingsalt | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
65 g | Rödlök | |
150 g | Majskorn | |
400 g | Tonfisk i Vatten | |
3 pc. | Ägg | |
400 g | Skruvpasta | |
135 g | Gurka |
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Koka ägg. Mjukkokt ca 6 min, hårdkokt ca 10 min från det att vattnet har börjat koka. Strimla rödlök och skär gurka i bitar. Halvera cocktailtomater. Strimla kruksallad och sila av majs. Blanda samman alla ingredienser med tonfisken i en stor skål.
Sila av pastavattnet och spola pastan i kallt vatten. Blanda i pastan i salladen och pressa över saften från citron och olivolja. Smaka av med salt och peppar. Toppa salladen med ägghalvor.
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria