Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pasta | ||
0,5 tsp | Salt | |
3 krm | Svartpeppar Malen | |
50 g | Parmesanost | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 pc. | Citron | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
1 tbsp | Olivolja | |
400 g | Pappardelle | |
Tillbehör | ||
125 g | Körsbärstomater | |
Kyckling | ||
1 krm | Salt | |
600 g | Färsk kycklingfilé | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Sätt ugnen på 175 grader och koka upp saltat vatten i en kastrull till pastan.
Kyckling: Salta och peppra kycklingen på båda sidor. Hetta upp en stekpanna med smör och olja och stek kycklingen gyllenbrun på båda sidor på hög värme. Lägg över kycklingen i en ugnsfast form och sätt in i ugnen ca 15- 20 min.
Pasta: Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Riv parmesanosten fint. Skölj och riv skalet av hela citronen. Skala och riv vitlöksklyftorna. Skölj och finhacka persiljan. Blanda alla ingredienser med crème fraichen i en skål. Pressa i citronsaft från halva citronen och tillsätt olivolja, salt och peppar.
Tillbehör: Skölj och dela tomaterna på mitten.
Sila av pastavattnet och blanda pastan med gremolatakrämen. Skär kycklingfiléerna i skivor. Servera med tomater.
Näringsvärde: Kcal: 699, Fett: 21 g, Protein: 50 g, Kolhydrater: 74 g
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria