Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Kokosolja | |
1 pc. | Ägg | |
1 tsp | Bakpulver | |
1,5 dl | Havregryn | |
2,5 dl | Bovetemjöl | |
1 dl | Papaya Torkad | |
1 krm | Vaniljpulver | |
0,5 dl | Riven kokos |
ca 15 cookies:
Värm ugnen till 175°. Vispa ihop kokossocker, ägg, kokosolja och vanilj. Blanda torra ingredienser i en skål och vänd ner i smeten. Använd 2 matskedar smet per kaka och forma bollar som placeras på bakplåtspapper med ungefär 3 cm mellanrum. Platta ut bollarna till ”cookies” med en gaffel. Baka 15-17 minuter i ugnen tills de är gyllenbruna. Låt dem svalna en stund på plåten och överför dem sedan till galler där de får svalna helt. Förvara i lufttät burk.