Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
8 pc. | Kvisttomater | |
1 pc. | Oregano - färsk | |
1 tsp | Vit balsamvinäger | |
1 tsp | Strösocker | |
3 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Smör | |
500 g | Spaghetti Fullkorn | |
2 krm | Flingsalt | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
Till servering | ||
20 g | Riven Parmesanost | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
65 g | Ruccolasallat | |
250 g | Mozzarellaost |
finhacka vitlöken och grovhacka tomaterna. Hetta upp smör i en kastrull och fräs vitlöken mjuk på inte alltför hög värme, den får inte ta färg! Tillsätt sockret och rör om. Blanda ner tomater och bladen från oreganon. Koka ihop i ca 5 minuter. Smaka av med vinäger, flingsalt och svartpeppar. Koka pastan enligt anvisning. Häll av vattnet och lägg upp i en skål. Häll över tomatsåsen och rör om. Riv över mozzarellan och toppa med fint riven parmesanost. Servera med rucolasalladen.
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Mozzarella 125g Michelangelo