Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Glasnudelsallad | ||
0,5 pc. | Mynta - färsk | |
0,5 pc. | Gurka | |
100 g | Cashewnötter Saltade | |
0,5 pc. | Purjolök | |
0,5 pc. | Romansallat | |
100 g | Glasnudlar | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
250 g | Vanliga morötter | |
0,5 pc. | Blomkål Färsk | |
Tofu | ||
0,5 tsp | Sirap Agave | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 tbsp | Balsamvinäger | |
2 tbsp | Rapsolja | |
400 g | Tofu | |
2 tbsp | Japansk soja | |
Dressing | ||
0,5 tsp | Sirap Agave | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
2 tbsp | Japansk soja | |
2 tbsp | Rapsolja | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
0,5 pc. | Lime | |
1 tsp | Sesamolja | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd |
Tofu: Skär tofun i bitar. Blanda ihop vitlök, olja, soja, balsamvinäger och agavesirap i en skål och häll sedan marinaden i en plastpåse. Lägg ner tofubitarna i marinaden och låt de marinera ca 10 min.
Glasnudelsallad: Tillred nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola dem sedan kalla.
Skölj och skär blomkålen i små buketter. Skala och strimla morötter. Skölj gurka, ta bort det vattniga och skär den i strimlor. Skölj och strimla purjolök och sallad. Skölj och finhacka koriander och mynta. Blanda samman allting i en skål.
Dressing: Skala och riv vitlök och ingefära. Skölj, kärna ur och finhacka chilipeppar. Blanda i en skål tillsammans med olja, sesamolja, soja, agavesirap och limesaft. Tillsätt dressingen till nudelsalladen och blanda om ordentligt.
Tofu: Ta upp tofubitarna från marinaden. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek tofubitarna gyllene.
Servera glasnudelsalladen med den stekta tofun och cashewnötter på toppen.
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell Rekvisita: www.oscarclothilde.com
Näringsvärde: 673 kcal, 17 g protein, 31 g fett, 76 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta