Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
3 dl | Basmatiris | |
1 pc. | Lime | |
Köttfärsgryta | ||
1 tbsp | Japansk soja | |
0,5 pc. | Purjolök | |
2 tbsp | Fisksås - Asiatisk | |
2 tsp | Tabasco | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
1 krm | Salt | |
100 g | Färsk bladspenat | |
500 g | Nötfärs | |
1 tbsp | Rapsolja | |
400 g | Kokosmjölk |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisningar på förpackningen.
Köttfärsgryta: Strimla purjolöken och skölj väl. Skala och riv ingefäran. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn färsen genomstekt. Tillsätt purjolök och ingefära och stek ytterligare i ca 5 min.
Tillsätt tabasco, fisksås, soja och kokosmjölk och låt grytan puttra i ca 5 min. Tillsätt sköljd spenat och smaka av med salt och peppar.
Servera köttfärsgrytan med nykokt ris och limeklyftor.
Näringsvärde: 620 kcal, 33 g protein, 29 g fett, 54 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1