Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1,5 tbsp | Japansk soja | |
0,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
3 tbsp | Kalvfond Buljong | |
1,5 pc. | Gul lök | |
500 g | Blandfärs | |
3 tbsp | Smör | |
0,5 tsp | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Sardeller | |
1 pc. | Ägg | |
0,5 dl | Vispgrädde | |
500 g | Nötfärs | |
1,5 tsp | Salt |
Finhacka löken och stek i lite smör tills den blir mjuk. Blanda med färssorterna, grädde, crème fraiche och ägg.
Blanda fonden med en sardellfilé och soja och blanda ner även detta. Forma små bullar och stek i smör tills de är genomstekta.
Näringsvärde per köttbulle: Energi (kcal) 92,5, Protein (g) 8,1, Fett (g) 5,9, Kolhydrater (g) 1,7
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt