Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Vitlök | |
1 pc. | Pak choi | |
500 g | Kycklinglårfile | |
1 pc. | Morötter | |
1 pc. | Sesamolja | |
1 pc. | Röd Paprika | |
1 pc. | Cashewnötter Naturella | |
1 pc. | Salladslök | |
1 pc. | Balsamvinäger | |
1 pc. | Oystersås | |
1 pc. | Muscovadosocker |
1,5 dl oystersås, 1 msk balsamvinäger, 3 msk muscavaosocker, 1 msk sesamolja, rör ihop alla ingredienser.
Skär kycklingen i mindre bitar och fräs hårt tillsammans med en hackad vitlöksklyfta. Ställ åt sidan. Fräs 2 slantade morötter, en paprika i mindre bitar, 3 delade sallandslökar och en vitlöksklyfta. Dela Pak choien och tillsätt i slutet. Tillsätt den stekta kycklingen och såsen, rör omStrössla på cashewnötter och servera med jasminris
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta