Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
500 g | Färska champinjoner | |
2 pc. | Hönsbuljong | |
1,5 dl | Vispgrädde | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 pc. | Gul lök | |
1 tsp | Kinesisk soja | |
8 dl | Vatten |
Soppa: Skala lök och vitlök. Skölj champinjonerna.
Hacka löken och champinjonerna.
Hetta upp lite smör eller olja i en kastrull och fräs champinjoner, lök och pressad vitlök i ett par minuter.
Tillsätt vatten, soja, grädde och buljongtärning. Låt koka i 10-15 minuter.
Tag av soppan från värmen när den har kokat färdigt och mixa den slät med en stavmixer eller i en matberedare.
Smaka ev. av med mer salt och peppar.
Servera gärna soppan med ett gott bröd.
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge