Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
3 dl | Basmatiris | |
1 pc. | Gul Paprika | |
200 g | Vanliga Tomater | |
Kyckling | ||
0,5 tbsp | Smör | |
0,5 tsp | Salt | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
2 tbsp | Curry | |
1 pc. | Lime | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
400 g | Kokosmjölk | |
1 tsp | Japansk soja | |
0,5 pc. | Chilipeppar Färsk | |
1 tsp | Honung | |
600 g | Kycklingfile | |
1 pc. | Gul lök | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
2 tbsp | Kycklingfond |
Tillbehör: Koka riset efter anvisning på paketet.
Kyckling: Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj och finhacka chilipepparn och strimla Kycklingfiléerna.
Hetta upp lite smör och olja i en stekpanna eller gryta och fräs lök och chilihacket 1 min. Tillsätt kyckling och curry och stek på medelvärme så att kycklingen får fin färg. Tillsätt kokosmjölk, fond, soja och honung och låt det puttra ihop på låg värme i 5 min. Smaka av med salt och peppar.
Skölj och skär tomaterna och paprikan i bitar och lägg i en skål. Klyfta limen. Servera currykycklingen med ris och sallad.
Näringsvärde: 674 KCAL 35g Protein 33g Fett 56g Kolhydrater
Photo:
Linnea Swärd
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste