Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Vitkål | |
250 g | Mjukt tunnbröd | |
1 pc. | Plocksallat | |
120 g | Kalkon Pålägg | |
0,5 tbsp | Dijonsenap | |
100 g | Färskost Naturell | |
1 pc. | Morötter | |
1 pc. | Apelsin | |
0,5 pc. | Rödlök |
Strimla vitkål, riv moroten samt skalet på apelsinen. Skala och hacka rödlöken. Blanda alla grönsakerna och apelsinskalet med senap och färskost. Krydda med lite salt och peppar. Fördela blandningen i fyra tunnbröd. Toppa med kalkon och sallad, rulla ihop och skär i ungefär 3 centimeter tjocka bitar. Njut!
1 Plocksallad Kruka EKO Klass1
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia
1 Apelsin 6-pack Valancia Klass1