Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Torkad oregano | |
1 pc. | Rödlök | |
125 g | Körsbärstomater | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Chilipeppar Färsk | |
1 dl | Vispgrädde | |
300 g | Skruvpasta | |
2 tbsp | Paprikakrydda | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
1 dl | Vatten | |
380 g | Kidneybönor | |
1,5 tbsp | Spiskummin | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
75 g | Cheddarost | |
300 g | Sojafärs |
Cheddarmakaroner: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj och finhacka chilin. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs några minuter utan att det tar färg.
Tillsätt sojafärsen och krydda med paprikapulver, spiskummin och oregano. Stek på medelvärme några minuter. Tillsätt vatten och cocktailtomater. Låt puttra 5 minuter. Tillsätt grädde, bönor och ost och smaka av med salt och peppar.
Koka några minuter till och häll sedan i den kokta, varma pastan. Rör runt och dra bort från värmen. Låt stå några minuter så pastan får smak av såsen.
Näringsvärde: 667 kcal, 35 g protein, 25 g fett, 69 g kolhydrater.
Photo:
Stefan Mattsson
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria