Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
4 pc. | Vanliga Tomater | |
2 pc. | Rödlök | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
700 g | Potatis | |
0,5 dl | Olivolja | |
200 g | Fetaost |
Sätt ugnen på 225 grader. Tvätta & klyfta potatisen med skalet kvar (går även med frysta potatisklyftor). Placera klyftorna i långpanna med olivolja i botten, "ställ" dem på "skalsidan" så slipper du vända dem och de fastnar garanterat inte! Baka dem till de fått ordentligt gyllenbrun yta, cirka 30-45 min.
Varva varma potatisklyftor med smulad Fetaost, lökringar, tomatklyftor och färsk basilika. Ringla över olivolja, "kvarna över" lite svartpeppar. Servera ljummet till grillat kött eller som ensam vegetarisk rätt!
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana