Skip to main content
Buffelmozzarella med körsbärstomater och pistagenötter
Malin Andersson

Buffelmozzarella med körsbärstomater och pistagenötter

15 minEasy
219,40 kr
6 portions 33,14 kr per portion
Smakrik och festlig rätt med italienska smaker, utmärkt till en buffé eller som förrätt. Servera gärna tillsammans med ett gott bröd.

1 tspFlingsalt
500 gBuffelmozzarella
1 dlPistagenötter
2 krmSvartpeppar Malen
2 tbspOlivolja
200 gKörsbärstomater
Instructions
1

Dra/dela buffelmozzarellan till mindre bitar och lägg upp på ett fat eller en skärbräda.

2

Dela tomaterna i halvor och lägg över buffelmozzarellan.

3

Skala och hacka pistagenötterna grovt, strö nötterna över tomat och mozzarella.

4

Ringla över olivolja och toppa sedan med lite flingsalt och nymald svartpeppar.

Photo:

Kerstin Eriksson