Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
540 g | Kycklingkorv | |
0,25 pc. | Färsk timjan | |
1 tbsp | Balsamvinäger | |
65 g | Ruccolasallat | |
1 kg | Rödbetor Färsk | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
Söt senapsgrädde | ||
3 tbsp | Dijonsenap | |
2 tbsp | Florsocker | |
1 tsp | Senapspulver | |
1,5 dl | Vispgrädde | |
1 krm | Salt |
Rödbetor: värm ugnen till 200 °C. Skala och dela rödbetorna, lägg i en ugnsfast form. Ringla över lite olivolja, salta och blanda runt. Ugnsbaka i cirka 45 minuter tills genommjuka.
Senapsgrädde: vispa ihop senap, senapspulver och florsocker. Tillsätt grädde och fortsätt vispa till en lättvispad konsistens. Smaka av med salt och ställ i kylen.
Kycklinggrillkorv: tillaga kycklinggrillkorven enligt anvisning på förpackningen.
Servering: lägg rödbetor och ruccola på ett fat. Stänk över balsamvinäger och lite olivolja. Toppa med korven och servera senapsgrädden i en skål bredvid.
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant