Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Basilikakräm | ||
0,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
100 g | Färskost Vitlök | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
Kyckling | ||
2 pc. | Kvisttomater | |
1 tsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
1 tsp | Salt | |
600 g | Kycklingfile | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Smör | |
Ugnspotatis | ||
1 tsp | Salt | |
2 tbsp | Potatis Fast | |
Sallad | ||
0,5 pc. | Gurka | |
0,5 pc. | Isbergssallat |
Ugnspotatis: Värm ugnen till 200 grader.
Skiva potatisen och lägg i en ugnsfast form. Ringla över olja och salta. Baka i ugn i totalt ca 30 min.
Kyckling: Hetta upp smör i en stekpanna och stek hastigt kycklingen på båda sidor. Salta och peppra direkt i pannan.
Skölj tomaterna och dela dem i kvartar.
Lägg de brynta kycklingfiléerna på potatisen och placera tomatklyftorna runtom.
Strö över riven basilika och låt allt steka i ytterligare 20 min, tills kycklingen är helt genomstekt och potatisen mjuknat.
Basilikakräm: Blanda ceme fraiche och ost i en skål. Klipp ner basilika och rör ihop till en kräm.
Sallad: Skölj isbergssallad och gurka. Strimla salladen fint och skär gurkan i mindre bitar.
Blanda i en skål och smaksätt med olja, vinäger, salt och peppar.
Servera kycklingen och potatisen tillsammans med basilikakrämen och salladen.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria