Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
50 g | Ruccolasallat | |
3 dl | Couscous | |
175 g | Zucchini | |
80 g | Rödlök | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Vit balsamvinäger | |
240 g | Röd Paprika | |
1,5 tsp | Timjan - torkad | |
280 g | Gul lök | |
3 dl | Vatten | |
1 tsp | Salt | |
1 tbsp | Smör | |
4 tbsp | Vetemjöl | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
3 clove | Vitlök Färsk | |
1,5 tbsp | Kycklingfond | |
150 g | Kalamataoliver | |
600 g | Kycklingfile Fryst | |
1 tsp | Paprikakrydda | |
1 tsp | Råsocker Strö |
Krydda kycklingen med paprikapulver, salt och peppar. Lägg mjöl på en tallrik och vänd runt kycklingen i mjölet.
Skala löken och skär lök och paprika strimlor. Finhacka vitlöken och oliverna.
Bryn kycklingen runt om i lite smör i en gryta eller i en djup stekpanna. Tillsätt paprika, lök och oliver till grytan och fräs någon minut. Tillsätt vatten, fond, timjan och socker. Låt grytan koka på svag värme tills kycklingen är genomstekt. Ca 10 min. Krydda med salt och peppar och smaka av.
Tillred couscousen enligt anvisning på paketet. Riv zucchinin och finhacka rödlöken. Blanda med ruccola och ringla över lite olja och vinäger.
1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste
1 Paprikapulver 37g Santa Maria