Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Lax | ||
500 g | Laxfilé Fryst | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
Pasta | ||
1 dl | Sweet Chili | |
1 dl | Vatten | |
280 g | Spaghetti | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
0,5 dl | Vispgrädde | |
0,5 tsp | Salt | |
1 tbsp | Citron | |
Tillbehör | ||
125 g | Körsbärstomater | |
0,5 pc. | Gurka |
Pasta: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Sjud upp creme fraiche, grädde, sweet chilisås och salt i en kastrull. Tillsätt 1 dl av det kokande pastavattnet när pastan har kokat minst 5 min.
Tillbehör: Skölj och skär gurkan i små stavar och skölj och dela tomaterna på mitten. Lägg upp i skålar.
Lax: Skär varje laxfilé i 4 bitar och salta efter smak. Hetta upp en stekpanna med lite olja och stek dem på medelhög värme ca 2 min på båda sidor.
Pasta: Sila av pastavattnet och blanda pastan med sweet chilisåsen. Pressa i saft från 1/2 citron och lägg upp på ett fat. Toppa med de stekta laxkuberna och servera med grönsakerna.
Näringsvärde: 712 kcal. 34 g protein, 34 g fett, 66 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt