Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Ruccolapasta | ||
50 g | Ruccolasallat | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 krm | Flingsalt | |
50 g | Riven Parmesanost | |
50 g | Pinjenötter | |
400 g | Tortiglioni | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
Örtkyckling | ||
2 tbsp | Olivolja | |
1 tbsp | Smör | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Färsk timjan | |
450 g | Kycklinglårfile Färsk | |
2 krm | Flingsalt | |
Bakade tomater | ||
3 tbsp | Olivolja | |
2 krm | Flingsalt | |
2 krm | Strösocker | |
250 g | Körsbärstomater |
Värm ugnen till 200°C. Krydda kycklinglårfiléerna med salt och peppar. Repa och hacka timjankvistarna. Lägg kycklingen tillsammans med smör, olja och örter i en ugnsfast form. Stek i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.
Mixa créme fraiche med rucolasallad, riven parmesanost, pinjenötter och pressade vitlöksklyftor. Smaka av med salt och svartpeppar.
Stek körsbärstomaterna hastigt i olivolja. Smaka av med socker och salt.
Blanda samman ruccolasåsen med den nykokta pastan. Smaka eventuellt av med mer salt och peppar. Servera genast tillsammans med kycklingen och de stekta körsbärstomaterna.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt