Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Salt | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 tbsp | Matolja | |
400 g | Spaghetti | |
100 g | Rotselleri | |
1 dl | Vispgrädde | |
1 dl | Persilja | |
1 pc. | Gul lök | |
50 g | Riven Parmesanost | |
100 g | Rökt Skinka | |
400 g | Nötfärs | |
2 clove | Vitlök | |
1 pc. | Krossade Tomater | |
1 tbsp | Salvia - färsk |
Koka spagettin. Skala selleri och lök. Hacka tillsammans med persiljan i matberedaren. Tärna skinkan. Värm oljan i en stekpanna. Fräs grönsakerna några minuter. Tillsätt färsen och skinkan. Rör om. Tillsätt burken med krossade tomater, grädde och kryddor. Låt koka ca 10 min. Blanda ner den väl avrunna pastan. Häll alltsammans i en lätt smord ugnssäker form. Strö över 2 dl riven parmesanost. Gratinera i 225 grader, 20-25 min.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Krossade Tomater 390g Garant