Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
225 g | Salladsmix | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
0,66 tsp | Spiskummin | |
2,66 tbsp | Ströbröd | |
1,5 dl | Vetemjöl | |
0,66 pc. | Citron | |
1,33 pc. | Gul lök | |
2 tbsp | Vatten | |
0,66 tsp | Koriander - torkad | |
1,33 clove | Vitlök Vanlig | |
547 g | Kikärtor Kokta | |
1 tbsp | Olivolja | |
2 pc. | Ägg |
Skölj kikärtorna och låt dem rinna av. Dela äggen och separera gula från vita. Mosa kikärtorna i en mixer och tillsätt äggulor och övriga ingredienser efter hand (utom vetemjölet och olivoljan). Känns blandningen för mjuk, blanda ned lite mer ströbröd tills den blir fastare.
Blöt händerna och forma smeten till avlånga bullar. Vänd dem i vetemjöl och stek i olivolja. Lägg av på hushållspapper och låt dem rinna av.
Dekorera med citronklyftor. Serveras varma med en god sallad.
2 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Koriander Malen 28g Santa Maria