Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Zucchini | |
250 g | Vanliga morötter | |
Tillbehör | ||
3 dl | Basmatiris | |
Fisk | ||
0,5 dl | Parmesanost | |
1 tsp | Basilika - torkad | |
500 g | Torskfilé | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
0,25 pc. | Citron | |
0,5 tsp | Salt | |
1 clove | Vitlök Vanlig |
Sätt ugnen på 200 grader.
Tillbehör: Koka gryn efter anvisning på förpackningen.
Fisk: Lägg torskfiléerna i en ugnsfast form. Riv parmesanosten och blanda med creme fraiche i en bunke. Pressa i vitlök och citronsaft. Krydda med basilika, salt och peppar och bred ostblandningen över fisken. Sätt in i ugnen ca 12 min eller tills osten har fått en fin gyllenbrun yta.
Sallad: Skala morötterna och skölj zucchinin. Riv morötter och zucchini på ett rivjärn och blanda med lite olja och vinäger i en skål.
Servera fisken tillsammans med ris eller gryn och morot- och zucchinisallad.
Näringsvärde: 38g Protein 28g Fett 34g Kolhydrater 563 KCAL
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt