Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Zoodles | ||
150 g | Pesto Grön | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
2 L | Vatten | |
1 tsp | Salt | |
1 dl | Riven Parmesanost | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
2 pc. | Zucchini | |
Ugnsbakade körsbärstomater | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
500 g | Körsbärstomater | |
0,5 tsp | Flingsalt | |
1 tbsp | Olivolja |
Ugnsbakade körsbärstomater: Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg körsbärstomaterna på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olja samt strö över salt och svartpeppar. Ugnsbaka tomaterna i ca 45 minuter.
Zoodles: Koka upp saltat vatten till dina zoodles.
Använd en grönsakssvarv för att göra strimlor av zucchinin. Har du ingen grönsakssvarv kan du använda en mandolin eller en osthyvel för att göra tunna remsor. Lägg över zucchinistrimlorna i vattnet och låt koka upp 1-2 minuter, häll sedan av vattnet.
Blanda zoodles med pesto och hackad persilja. Servera tillsammans med ugnsbakade körsbärstomater, riven parmesan, finhackad röd chili och eventuellt en brödbit.
Photo:
Kerstin Eriksson
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Grovmalen 34g Santa Maria