Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
70 g | Ruccolasallat | |
1 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
0,5 pc. | Färsk timjan | |
50 g | Pinjenötter | |
200 g | Getost, Chevre | |
2 dl | Quinoa | |
600 g | Rödbetor Färsk | |
1 krm | Flingsalt | |
0,5 tbsp | Vit balsamvinäger | |
4 pc. | Fikon Färska | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Rödbetssallad: Skrubba och koka rödbetorna mjuka. Låt svalna och skala. (Detta kan du med fördel göra en dag i förväg.)
Koka quinoa enligt anvisning på förpackningen och spola den sedan kall.
Skär rödbetorna i klyftor.
Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna.
Lägg quinoan på ett djupt fat och strö över ruccola. Placera rödbetorna ovanpå. Skär getosten i skivor och lägg ovanpå. Dela varje fikon i 4 delar och placera ut över salladen. Strö över pinjenötterna och ringla över olja och lite balsamvinäger. Strö över flingsalt och nymalen svartpeppar efter smak samt timjan.
Näringsvärde: 530 kcal, 20 g protein, 28 g fett, 43 g kolhydrater.
Photo:
Linnea Swärd
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria