Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Brysselkålssallad | ||
150 g | Citron, (1 st) | |
0,5 tsp | Honung Flytande | |
1 krm | Flingsalt | |
1 tsp | Dijonsenap | |
1 pc. | Dill - färsk | |
3 tbsp | Olivolja | |
1 tbsp | Äppelcidervinäger | |
500 g | Brysselkål | |
Karamelliserade mandlar | ||
1 tbsp | Smör | |
2 tbsp | Honung Flytande | |
2 krm | Flingsalt | |
100 g | Sötmandel Naturell |
Karamelliserade mandlar: Stek mandlarna i smör och salt i ca 5 min under omrörning. Tillsätt honung och låt mandlarna karamelliseras i ca 1 min. Häll över mandlarna på bakplåtspapper och låt dem svalna.
Brysselkålssallad: Skölj brysselkålen och hyvla den tunt med hjälp av en matberedare eller mandolin.
Blanda ihop olja, äppelcidervinäger, honung, rivet citronskal, 2 tsk citronsaft, dijonsenap och finhackad dill till en dressing. Blanda brysselkålen ordentligt med dressingen och smaka av med salt. Lägg upp salladen i en vacker skål.
Grovhacka mandlarna och strö över salladen. Klart att servera!
Photo:
Simon Bajada
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Äppelcidervinäger EKO 500ml Garant Eko