Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Muskot Malen | |
1 tsp | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1,5 kg | Kålrot | |
4 tbsp | Smör | |
1,5 dl | Matlagningsgrädde |
Sätt ugnen på 225 grader.
Skala och skär kålroten i små tärningar. Koka kålroten mjuk i lite saltat vatten. Häll av kokvattnet. Blanda i hälften av smöret, grädden, peppar, salt och muskot.Mixa slät i matberedaren.
Häll allt i en smord liten form. Gör toppar med en gaffel. Klicka 2 msk smör i små bitar ovanpå och grädda ca 10-15 min tills lådan får en fin färg.
Photo:
Katja Kristoferson
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria