Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 tsp | Vaniljsocker | |
2 dl | Vatten | |
5 dl | Standardmjölk | |
0,5 tsp | Salt | |
1 dl | Grötris | |
2 tbsp | Florsocker | |
1 dl | Vispgrädde |
Koka upp riset med salt och vatten i en gryta under lock i ca 10 minuter. Tillsätt mjölk och låt gröten svälla på svag värme under lock i 30-40 minuter, håll koll så att det inte bränns i botten.
Låt gröten kallna. Vispa grädden och vänd ner i den kalla gröten, smaka av med florsocker och vaniljsocker.
Servera ris ala Malta med saftsås eller färska frukter och bär.
Photo:
Susanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant