Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pasta | ||
1 pc. | Dill - färsk | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
500 g | Laxfilé | |
1 krm | Salt | |
125 g | Soltorkade Tomater | |
350 g | Spaghetti | |
1 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
1 pc. | Citron | |
Blomkålssås | ||
1 dl | Vispgrädde | |
1 dl | Mellanmjölk | |
1 krm | Salt | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
225 g | Blomkål | |
2 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Blomkålssås: Koka upp blomkålen med en krossad vitlöksklyfta i mjölk och grädde, mixa till en slät sås tillsammans med olivolja, smaksätt med salt och peppar. Håll varm.
Pasta: Skär ner den tinade laxen i lagom stora kuber, blanda laxkuber, avrunna soltorkade tomater och hackade örter i en skål och blanda runt med 1 msk olivolja, citronsaften och en nypa salt.
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet.
Blanda ner blomkålssåsen i pastan, vänd nu runt försiktigt i grytan så att allt blandas och toppa med lax-tomatblandningen. Sätt på ett lock och låt sjuda upp försiktigt i ca 3-4 minuter tills laxen känns färdig.
Näringsvärde: 783 kcal, 40 g protein, 42 g fett, 58 g kolhydrater
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria