Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
150 g | Rostad Lök | |
4 krm | Kryddpeppar Malen | |
1 kg | Blandfärs | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
1 dl | Vispgrädde | |
4 tbsp | Kalvfond Buljong | |
2 pc. | Ägg | |
25 g | Smör | |
2 krm | Svartpeppar |
Lägg färsen i en bunke. Finhacka persiljan.
Tillsätt persilja, grädde, fond, äggulor, svartpeppar, kryddpeppar och rostad lök till färsen. Blanda om och forma köttbullar.
Hetta upp en stekpanna med smör och stek köttbullarna på hög värme tills de får en gyllenbrun färg. Sänk värmen och låt de steka klart på låg temperatur.
Servera på julbordet.
Photo:
Simon Bajada
1 Kryddpeppar Malen 40g Kockens
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria