Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Smör | |
100 g | Valnötter | |
1 dl | Honung Flytande | |
500 g | Rund brieost | |
4 pc. | Fikon Färska | |
250 g | Rund brieost |
Värm ugnen till 200 grader. Ställ den mindre osten på den större osten på en plåt med bakplåtspapper och värm osten i ugnen i ca 15-20 min.
Hetta upp smöret och fräs nötterna mycket lätt under omrörning. Tillsätt lite honung och blanda. Skär fikonet i tunna klyftor.
Fördela de stekta valnötterna och fikonklyftorna på brietårtan och ringla över ytterligare lite honung. Servera direkt.
Recept och styling Mari Bergman och Carina Hejde
Photo:
Nurlan Emir
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel