Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 200 g | Kycklingklubba Färsk | |
1 pc. | Citron | |
4 dl | Vispgrädde | |
50 g | Sötmandel Skalad | |
1,5 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Salt | |
20 g | Fransk dragon | |
500 g | Jordärtskocka | |
0,5 tsp | Svartpeppar Malen | |
12 pc. | Steklök |
Riv skalet av citronen och pressa cirka 2 tsk av saften. Hacka mandel grovt och den färska dragonen fint. Skrubba jordärtskockorna och dela dem i mindre bitar. Skala steklökarna.
Dela kycklingklubborna i två delar i knävecket och gnid in dem med salt och olja.
Gnid in skockor och steklökar med salt och olja.
Baka sedan kycklingen, jordärtskockorna och löken i samma ugnsfasta form på 180ºC i ca 45 minuter. Tillsätt dragon, citronjuice och grädde och baka ytterligare 10 minuter.
Avsluta genom att toppa med rivet citronskal och mandel.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fransk Dragon Kruka EKO Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria