Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Senapsdressing | ||
4 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Citron | |
1 krm | Salt | |
1 tsp | Sirap Agave | |
0,5 tbsp | Vit balsamvinäger | |
1 tbsp | Senap Grovkornig | |
1 krm | Svartpeppar | |
Sallad | ||
1 pc. | Fänkål Färsk | |
1 pc. | Krispsallat | |
2 pc. | Apelsin | |
65 g | Salladsmix | |
1 pc. | Granatäpple | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
50 g | Sötmandel Spån |
Sallad: Skala apelsinerna och skär ut fina små filéer av fruktköttet. Pressa apelsinsaften som blir över i apelsinerna i en skål till dressingen.
Skölj och strimla fänkålen. Pilla ur granatäppelkärnorna och lägg i en skål. Skölj och strimla krispsalladen.
Grovhacka persiljan.
Dressing: Tillsätt olja, balsamvinäger, senap, citronsaft och agavesirap i skålen med apelsinsaften. Smaka av med salt och peppar.
Blanda salladsmixen, krispsalladen, fänkålen och apelsinklyftorna på ett fat. Ringla dressingen över och toppa med granatäppelkärnor, mandelspån och persilja. Servera på julbordet.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Apelsin 6-pack Valancia Klass1
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1