Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Smör | |
0,5 pc. | Citron | |
3 krm | Havssalt | |
50 g | Parmesanost | |
400 g | Brysselkål |
Koka brysselkålen så att den precis mjuknar, tar ca 3 minuter. Häll av vattnet.
Hetta upp smöret i en stekpanna och fräs brysselkålen runt om så att den får en lite krispig yta.
Riv över citronskal och pressa över citronsaft. Rör om och häll över brysselkålen i en serveringsskål.
Riv över parmesan. Rör om försiktigt och smaka av med ordentligt med havssalt.
Näringsvärde: Energi (kcal) 540, Protein (g) 40, Fett (g) 20, Kolhydrater (g) 62
Photo:
Susanna Livijn Wexell