Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
4 dl | Havregryn | |
250 g | Cottage cheese Naturell | |
0,5 dl | Linfrö Helt | |
2 tbsp | Sesamfrö | |
4 pc. | Ägg | |
1 tsp | Salt | |
1 tsp | Bakpulver |
Värm ugnen till 250 grader.
Blanda keso och ägg i en bunke.
Tillsätt havregryn, bakpulver, salt och linfrön och låt stå i 10 min.
Klicka ut 6 st bullar med två skedar på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Strö över sesamfrön och grädda bullarna i mitten av ugnen i ca 5 min.
Sänk därefter temperaturen till 200 grader och grädda ytterligare i 5 min.
Servera bullarna med smör och ost eller ditt favoritpålägg.
Photo:
Petter Backlund
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt