Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
5 pc. | Ägg | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Mozzarellaost | |
0,5 pc. | Grönsaksbuljong | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Vanliga Tomater | |
2 dl | Mellanmjölk | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
300 g | Falukorv | |
1 pc. | Rödlök |
Sätt ugnen på 200 grader.
Skala och klyfta rödlöken tunt. Skala och finhacka vitlök. Skär korven i tunna slantar. Skölj och skär tomaten i tunna skivor. Hetta upp en stekpanna med olja och stek löken och korven tills korven fått fin färg.
Vispa ihop ägg, mjölk och grönsaksbuljong. Slå äggsmeten över korvfräset i pannan och låt steka på medelvärme ca 10 min. Peppra efter smak.
Fördela tomatskivorna jämt över frittatan och strö över riven mozzarellaost. Sätt in i ugnen i ca 10 min till osten fått fin gyllenbrun färg.
Foto och Styling: Anna Winer
Photo:
Anna Winér
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Mozzarella 125g Michelangelo