Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Gul lök | |
200 g | Parmesanost | |
1 dl | Vispgrädde | |
150 g | Kalvfärs | |
100 g | Smör | |
2 krm | Salt | |
500 g | Rigatoni | |
200 g | Sparris Färsk |
Hacka sparristopparna. Låt dem fräsa i smör tillsammans med den hackade löken. Tillsätt det vita vinet och kalvfärsen. Salta, peppra och häll på lite grädde. Låt blandningen koka försiktigt i ca 3-5 minuter. Låt riktigt med saltat vatten koka upp i en stor kastrull. Lägg i pastan när vattnet kokar och koka den mycket al dente. Häll över såsen i en stor stekpanna. Tillsätt den väl avrunna pastan. Värm på spisen och rör om tills dess att pastan har rätt tuggmotstånd. Skiva osten och bred ut den ovanpå anrättningen, sätt in i en mycket varm ugn till osten smält och servera.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt