Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
1 tbsp | Olivolja | |
200 g | Halloumi | |
0,3 pc. | Kyckling Hel | |
1 pc. | Granatäpple | |
3 dl | Matvete | |
Dressing | ||
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
1 tbsp | Vatten | |
1 pc. | Citron | |
1 krm | Salt | |
2 dl | Yoghurt för Matlagning |
Dressing: Blanda samman matyoghurt, citronskal, 1 msk citronsaft, hackad persilja, salt och låt stå. Späd ev med någon matsked vatten till en lagom rinnig konsistens.
Sallad: Koka 4 portioner matvete enligt förpackningen och blanda ner den sparade kycklingen och rotfrukterna (från dagen innan) medan matvetet ännu är varmt och lägg upp matvetet på ett fat.
Skär halloumin i kuber och stek på medelhög värme i lite olja tills den är krispig.
Toppa matvetesalladen med den nystekta halloumin och granatäpplekärnor och skeda över dressingen.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt