Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
250 g | Edamamebönor | |
1 tsp | Salt | |
600 g | Laxfilé Fryst | |
1 tbsp | Svartpeppar Malen | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 pc. | Grönsaksbuljong | |
1 tbsp | Olivolja | |
400 g | Tagliatelle | |
0,5 pc. | Citron |
Sätt ugnen på 175 grader. Koka upp saltat vatten i en stor kastrull till pastan.
Ta bort ev skinn från laxen och skär den i 4 portionsbitar.Lägg laxbitarna i en smord, ugnsfast form, salta och peppra. Sätt in laxen i ugnen och tillaga i 10-15 minuter.
Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Gör såsen under tiden. Smula ner buljongtärningen i en kastrull med creme fraiche. Skölj citronen ordentligt och riv skalet. Tillsätt citronskalet och koka upp. Låt puttra i en halv minut, smaka sedan av med salt och peppar.
Tillbehör: Lägg sojabönorna i en sil och sänk ner i pastavattnet så att bönorna blir varma. Lägg upp dem i en skål. Sila sedan av pastan och blanda med citronsåsen.
Servera laxen med citronpastan och varma sojabönor.
Näringsvärde: Kcal: 708 Fett: 33 g Protein: 41 g Kolhydrater: 57 g
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria